O meni

OSEBNO:

Rodil sem se 17. 9. 1984. Odraščal sem v Mekinjah pri Kamniku, kjer živim še danes. Sem poročen.

Osnovno in srednjo šolo sem obiskoval v Kamniku, ekonomsko fakulteto pa sem zaključil leta 2010 z diplomsko nalogo analize razvoja trgov mobilnih telekomunikacij v Sloveniji. 

Prosti čas najraje preživim v družbi žene in prijateljev.

Moji hobiji so kolesarjenje, košarka in druženje s prijatelji.

IZOBRAZBA:

Univerzitetni diplomirani ekonomist

ZAPOSLITEV:

Župan Občine Kamnik

ZNANJE IN IZKUŠNJE:

Pred nastopom funkcije podžupana sem bil zaposlen v mednarodnem podjetju, kjer sem skrbel za obdelavo, predstavitev in ažurnost podatkov, potrebnih za pravilno odločanje lastnikov in vodij. Svoje znanje sem specializiral s področja računovodenja in vodenja poslovnih knjig.

Z velikim veseljem poprimem  tudi za delo na domači kmetiji.

19. 12. 2018 sem nastopil funkcijo župana Občine Kamnik.

DRUŽBENO IN POLITIČNO UDEJSTVOVANJE:

Aktivno sem se začel lokalno udejstvovati pred 15 leti kot član ŠKD Mekinje.  Od leta 2006 sem kot občinski svetnik in od leta 2010 do 2014 kot predsednik sveta KS Mekinje aktivno sodeloval pri razvoju občine. Prispeval sem h gradnji igrišča v Mekinjah, postavitvi javne razsvetljave, obnovi šole in cestne infrastrukture. 

V zadnjem mandatu sem kot podžupan Občine Kamnik s skupino sodelavcev ustanovil Podjetniški klub Kamnik in coworking prostor KIKštarter. Sprejeli smo strategijo razvoja in trženja turizma v Občini Kamnik, zgradili kohezijski projekt vodovoda in kanalizacije po vaseh, obnovili ceste …

Srečevanje s člani in sokrajani me je že v zgodnji mladosti spodbudilo k pozornemu spremljanju dogajanja in potreb naše skupnosti, zato od takrat ves čas iščem ideje in rešitve, kako v dobrobit naše skupnosti udejanjiti izzive, ki bodo pripomogli k našemu boljšemu življenju. To so prepoznale tudi volivke in volivci, ki so me v letu 2018 izvolili za župana Občine Kamnik. V 2. krogu lokalnih volitev sem prejel 60.56 odstotkov glasov.

VIZIJA:

S poštenim in trdim delom ter povezovanjem do boljše skupne prihodnosti.

Sem zagnan, pri svojem delu natančen, samokritičen in vztrajen, zato vem, da nam bo skupaj uspelo udejanjiti vizijo uspešnega Kamnika.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X